Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 27 November 2012

12 hari di Sakan ! Nice Experience :)




Assalamualaikum,

Lama dah kimi tak update blog , rindu ker? haha , tak la , bukan malas atau tak ada idea , tapi halangan kerja menjadikan blog ini sedikit usang dan berhabuk , baru 13 hari tinggal blog .

Isnin, 26 November 2012

SEGMEN : JOM GODEK - GODEK FOLLOWERS !




Assalamualaikum ,

Hari ni kimi nak join satu lagi segmen , ni segmen ke-4 kimi join , kalau ikutkan hati memang tak nak join , tapi bila difikir kan balik , nampak kesungguhan  Cik Nor yang "tag" nama kimi dalam segmen tu , jadi kimi pun join la untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi .

Segmen ini dibuat oleh Cik YB , kimi pun baru kenal dengan YB ni .. nak join boleh klik banner tu .




Lucky Blogger ! 

Cik Nor (thanks sebab tag kimi !)  
Cik Panda (my blogger friend !) 
Kak Nani (blogger and teacher !)
Kak Asma (Talented Crafter !)


Blogger yang kimi tag semuanya yang kimi suka , yang lain bukan tak bagus atau kimi tak suka , mungkin kimi tak berapa kenal lagi semuanya , insyallah nanti kimi tag ok !

Harapan kimi cuma harap follower kimi boleh sampai 100 ! insyaallah , sebab sekarang ni baru 51 follower , kimi berharap follower akan meningkat kepada 100 sebelum umur blog ini 1 tahun . Nak tahu umur blog kimi , boleh rujuk Daisypath kat tepi blog ni , ada kat situ .




Selasa, 13 November 2012

"Sakan" ! Here I Come !





Assalamualaikum ,

Hai blogger ! sihat ? alhamdulilah , moga-moga disihatkan sentiasa dan dimurahkan rezeki , insyaallah ,

Isnin, 12 November 2012

SEGMEN : JOM FOLLOW & BLOGWALKING

Assalamualaikum ,

Haish ! Tiap-tiap kali post mesti masuk contest , hehe , kimi tak tahu nak post apa , dari bosan , baik join contest , seronok juga , kita sama-sama memberi sokongan kepada blogger-blogger yang baru macam kimi ni , hehe , perasan ada segmen ni di blog Cik Nor !




NAK JOIN : KLIK SINI !

Kalau dilihat follower kimi baru sahaja mencecah 32 orang  , jadi harap apabila join segmen blogger ni , bolehlah tambah follower !!! thanks kepada Cik Ain Ruslee sebab buat segmen ni .







Ahad, 11 November 2012

SEGMEN : 1000 Kasih Bertaut 2013 !





Assalamualaikum ,

Tengah-tengah blogwalking dan mengomen post , terbaca pula satu contest di dalam ruangan komen tu , nampak menarik and terasa jari jemari nak join je contest tu , yang ni contest kedua kimi join , admin contest ni ialah Cik Montela !

Berminat ? Nak join juga ? ------> KLIK SINI <-------

Saya join GA 2012 Nurul Yui !

Assalamualaikum ,

Petang yang hening dan harmoni , nampak kat news feed , ada article pasal GA ni , oleh Cik Nor ! , terasa terpanggil untuk join contest ni , macam menarik , first time join contest di dunia blogger ni , hehe





Untuk join : KLIK SINI !


Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana saya blogger baru dalam dunia berblogging ini
dan saya ingin menambah rakan follower sekaligus menjadi 
blogger yang berjaya di dunia dan di akhirat !


ok itu sahaja , apa tunggu lagi , marilah join ramai-ramai , meriahkan lagi !


Update : huuwwaaa ! tak ada rezeki :)


9 Step Retreat The Past ! (Song)



Assalamualaikum ,

Harini kimi nak kongsi 9 buah lagu kesukaan kimi , tajuk macam gempak je kan , sebenarnya kimi bukan sahaja suka lagu terkini , lagu lama-lama pun kimi suka , seperti kata orang , tiada yang lama , tiada yang baru , tak begitu ? jadi marilah mengenali antara lagu yang menjadi kesukaan kimi dan menjadi pujaan sepanjang zaman .

Khamis, 8 November 2012

STPM Term 1 is OVER ! :) :)







Assalamualaikum ,

Alhamdulilah , exam STPM penggal 1 dah habis , lega sekejap otak , tadi balik sekolah , apa lagi jerit lah sekuat - kuat hati , suka sangat , *bukan habis lagi pun , 2 exam lagi , hehe .

Isnin, 5 November 2012

Peperiksaan STPM Penggal 1 !

STPM BAHARU !



Assalamualaikum ,

Lama sangat kimi tak update blog , kimi sebenarnya sibuk buat persiapan exam STPM ,