Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 21 Julai 2012

Simple Party L6A2 ! :)



Assalamualaikum,

Pada hari jumaat bersamaan 20/7/2012 , iaitu semalam , kelas kimi buat jamuan kecil -kecilan , ingat berniaga je boleh kecil -kecilan , jamuan pun boleh kecil-kecilan , buat biasa-biasa je , bawa makanan sendiri

Jumaat, 20 Julai 2012

Apam Strawberi + Inti Coklat !




Assalamualaikum ,

Jamuan adik di tadika dan jamuan kecil kelas terpanggil kimi untuk buat sekali lagi apam dot2 ni , tapi kali ni kimi tukar design dengan buat design strawberry berfillingkan chocolate .

Isnin, 9 Julai 2012

Thanks Allah ! You give me Sunshine :)






K: kau betul ke nak pergi UTM ? (perasaan resah bercampur sedih)
C: ya, aku perlu untuk mengejar cita-cita aku.
K: dah tu , aku macam mana?
C: kau pun kena kejar cita-cita kau.
K: dimana ? Form 6 ?
C: jikalau itu yang terbaik , teruskan .
K: ok .

Ahad, 1 Julai 2012

Hang Out with BFF ! :)






Assalamualaikum,

Kimi nak cerita pasal semalam , kimi keluar dengan bff , arif , dia belajar kat UTM kl , course seni bina , jadi nak dijadikan cerita , dia balik hati jumaat , pastu hari sabtu ajak kimi keluar , sebab kita orang lama da tak keluar sama-sama , sejak dia kat kl kimi still kat sini .